mandag 8. april 2013

Vårforberedelse nr 1 = bursdagsparty :O)!

 Denne helgen hadde jeg en skikkelig jentebursdag nesten en måned før jeg faktisk fyller år. Vi får nemlig storfint besøk fra Bergen helgen jeg har bursdag. Så da fant vi ut at det passet best akkurat denne helgen med bursdagsparty. Jeg fyller år i mai så for meg er det å ha bursdag noe som gir meg en skikkelig vårfølelse! K er kokken i huset med stor K og vartet opp oss jentene med sin langtidstekte saftige(!!) kalkun med nydelig tilbehør :O). Gode kjæresten min <3! Jeg stod for dekoreringen og bakingen (liker veldig godt akkurat den arbeidsfordelingen*hihi*).




Voksduken er kjøpt på Kid interiør for 80 kr. Et kupp for ei som misliker sterkt å stryke duker :O).

 "Nyt" lappen fra Kaspara er så fin:O). Lappene kan du kjøpe i Kasparas lille nettbutikk. Hun har nylig lagt ut nye lapper til salgs så her er det første mann til mølla! 


 Jeg husker ikke helt hva denne orkidè lignende blomsten heter men den gjør seg utrolig godt på et festbord. Jeg skjærte av flere av blomstene og plasserte de rundt i små vaser som du ser på bildene. De som følger meg jevnlig på blogg har nok fått med seg at te kopper brukes til te men også som bordpynt, blomster vase, lysestake og alt annet jeg måtte komme på. Elsker te og kopper!


"Kule sirkelen" laget jeg enkelt ved å tre i gjennom tre kuler (kjøpt på Søstrene Grene) på en ståltråd. Her kan du også bruke vanlig hyssing eller det du måtte ha liggende. Jeg tenkte i utgangspunktet å bruke den som bordskåner og dekor når den ikke er i bruk, men det føltes ikke helt trygt med gryten rullende bortover med kulene under;O).  Men synes de funket fint som pynt:O).

Siden bordpynting til feiring av bursdagen min er en av mine faste vårforberedelser så er dette mitt bidrag til NIB`s utfordring "vårforberedelser". Beskjeden på lappen fra Kaspara sier "Nyt maten" når den ligger på en tallerken og "Nyt livet" når den henges opp (sitat: Kaspara:O).

Venninen min Cathrine bakte denne utrolig gode ostekaken.
Vi elsket kaken hennes hele gjengen så her har du oppskriften hvis du skulle få lyst å prøve deg på den:O). Cathrine har lagt til blåbær og blåbær gelè på toppen i stedet for kiwi. Her er det bare å bruke det du liker best! Vi har tenkt å prøve å lage den samme kaken med jordbærgelè og jordbær som pynt neste gang:O). Men blåbær anbefales!! Utrolig god!! Ønsker du en tykkere bunn med kjeks så øker du bare mengden alt etter som det passer deg. 

Jeg fikk en gave av noen av jentene som jeg har ønsket meg veldig! Den er på vei i posten fra Keiserens nye trær sin nettbutikk nå snart. Gleder meg som en unge! Sier ikke mer men jeg skal vise dere den neste gang;)!

Til de som prøver seg på ostekaken: "Bon appétit!".

Ha en fin vårdag:O)!




8 kommentarer:

NydeligFlott - Julie sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
NydeligFlott - Julie sa...

Så herlig og vårlig dekket bord!
Fint hjerte fra Kaspara!
Elsker tingene hun lager!!
Ønsker deg en NydeligFlott start på uka
og lykke til med utfordringen!
Klem fra Julie :-)

siri ore elle sa...

Hei der!
Så flott dekket! Masse fine detaljer! Kjempefint! Høres ut som en fin fest!
Stua di ser så koselig ut!! Liker stilen din!
Ha en flott ny uke!!
Klem Siri

Dynamisk Salong sa...

Så koselig innlegg, Iren! Den kaka så noe så innmari snadder ut! Likte veldig godt den lille lenka av trekuler du hadde laget. Lykke til i utfordringen. Klem fra Beate

Marie sa...

Så fint, veldig vårlig :)
Gøy med bursdagsfeiring på forskudd!
Klem Marie

detgoderom sa...

Åh så fint du har det! Elskar lysekruna, det kvite og pastellane! Legg meg til som følger her hos deg. Gratulerer med Nib-medlemskap, eg fekk og beskjed i går om at eg er med :) klem

signe schineller sa...

Lekkert og lekent bord! FIne detaljer og farger!! klem

Trallala sa...

Så lekkert dekket bord! Og den kaka så bare helt fantastisk ut. Tipper dere koste dere