onsdag 1. desember 2010

Resultatet av brudekjole bestillingen fra kina!

For 3 1/2 uke siden bestilte og kjøpte jeg brudekjolen helt fra kina, totalt usett og uprøvd. Hvor jeg bestilte den og hvordan dette foregikk kan du lese om her. 


Den ble levert i en knøttliten eske som kanskje rommer to bokser med to liter is i hver boks. Dere skulle sett mitt sjokkerte ansikt i det jeg fikk se pakken! Jeg spurte postmannen om det var en pakke  som hørte til denne pakken fordi det kunne jo ikke være plass til min kjole oppi der(!!).  Jeg hadde jo bestilt slør, veske, underskjørt, bag til kjolen og en kleshenger i silke sammen med kjolen. Jeg var mildt sagt satt ut og svært bekymret for hva som var i esken!


I denne esken lå HELE brudekjolen min og ALT som fulgte med. Legg merke til  størrelsen på pakken sett i.f.h til fyrstikkesken (dette er den minste typen blant fyrstikkeskene). Skjønner dere at jeg ble skremt da jeg så pakken??;)

En viktig grunn til at jeg turte å bestille "nettkjole" var en artikkel jeg leste i Drammens tidende tidligere. Den handlet om ei som var super fornøyd med kjolene hun hadde bestilt fra jkdress.com.


Her ser du hun som bestilte fra samme sted som meg. Bildet er hentet fra artikkelen om jkdress i Drammens tidende og den kan du lese her.


Her er vi nygift! Må si jeg synes den er like fin nå som for to år siden da jeg fikk den:).

Og det som ble det avgjørende for min del var at jeg kjenner ei som bestilte sin kjole fra samme leverandør og hun ble ogkjempe fornøyd. Jeg så kjolen hennes og kjente på stoffet  at dette var veldig bra kvalitet! Den ville ha kostet henne 18 000 kr i Norge mens hun fikk den for 2500 kr i Kina, inkludert toll, frakt og hurtiglevering (det vil si at du mottar kjolen 3 uker etter bestilling). Kjolen min ville kostet meg 19 700 kr hvis jeg skulle kjøpe en lignende kjole i Norge. Jeg fikk min for 4600 kr inkludert alt jeg nevnte tidligere i dette innlegget. Jeg kunne ha fått den for 2500 kr cirka, hvis det ikke hadde vært for at jeg ville at en del av kjolen skulle være i ekte silke.

Dagens bloggavslutning fra Neri Kunst lyder: DEN SOM INTET VÅGER, INTET VINNER;)!! Lykke til med å våge noe du er usikker på, men likevel har lyst til å satse på! Våger vi ikke noe her i livet så stagnerer vi og er egentlig ikke helt fri inne i oss selv tror jeg. 

Lykke til :) !!
  

5 kommentarer:

Karina sa...

What a story!!!
Jeg er sååå ufattelig glad for at du ble fornøyd! Sååå deilig! Da er en av de viktigste tingene i boks før bryllupet:) Helt utrolig hvor mye penger du sparte på dette... Tror nok mange kommer til å følge ditt eksempel nå. Det må bare være noen modige "prøvekaniner" først vettu...og så tørr flere bestille fra Kina.

Gamlefossen sa...

Helt fantastisk, kjære kommende svigerinne!! Alle her i Bergen er såååå glade på dine (og lillebrors) vegne!! Stooor klem herfra!

neri kunst sa...

Karina: "yes, WHAT A STORY to remember!!", hehe...Ja, nå er virkelig en av de viktigste tingene i boks her. "10 kg lettere" over skuldrene nå ja:D Ja, det blir spennende hvem som følger i mitt fotspor med å bestille kina-kjole. Kanskje deg;)??

Linda: TAKK!! Er så herlig å merke at dere er så glade på våre vegne:)! Gleder meg til å ha dere i rbyllupet vårt! STOR klem tilbake!!!

Ingrid. sa...

så morsomt å lese historien om brudekjolen din!! Gleder meg til å se bilder av den og deg :-) Og fantastisk å lese om din mor som jobber i Frelsesarmeen og ber til Gud om alt - og fikk en såå flott kjole såå billig :-)))

neri kunst sa...

Hei Ingrid:)! Så koselig du titta på bloggen min :)! Det er bare å anbefale "kina-kjoler" videre til eventuelle tilkommende bruder du kommer forbi:) Den er rålekker:) Mamma ber om ALT og det ser ut til å funke;) Klem!