onsdag 12. oktober 2011

En liten titt på bittelitt av vårt nye hjem:)


 Her er det nye kjøkkenet vårt:)! Du kan se FØR bilder av kjøkkenet her. Det er veldig koselig å kikke ut av vinduet når man står og vasker opp (ikke at jeg akkurat kan skryte på meg at jeg ELSKER å vaske opp, men det hjelper på motivasjonen at det er koselig å stå der;).
Jeg elsker å være på det lille kjøkkenet vårt <3. Selv om det er lite så spiser vi middag der nesten hver dag. Vi kjøpte et klaffbord på ikea som du såvidt ser henger på høyre side på kjøkkenet. Dette klaffer vi opp når vi skal bruke det. Jeg kan vise dere bilder av det en annen gang:).


Inngangen til kjøkkenet sett fra stuen.
Ellers så må jeg vise dere noe mannen min overrasket meg med i går.Det er et teppe strikket i "gigaulltråder" hvor det er plass til to personer under når det brettes ut.Det varmer like godt som en god vinterdyne:) Jeg har ønsket meg det siden jeg så det første gang sist vinter og nå er det vårt:)! Teppet er kjøpt på Fru Bruuns handelshus i Drammen (bak Torget vest for de som er kjent i byen). Mette som driver butikken er alltid så utrolig hyggelig og det er mange interiørskatter der så det er vel verdt en titt!

Deilige tykke ulltråder...

Teppet er ganske plasskrevende så jeg fant ut at jeg kunne like greit bare bruke det som "stoltrekk" til den "nye" loppis gyngestolen vår:)

Så nå skal det gynges i gyngestolen, drikkes te og leses interiørblad her og jeg oppfordrer alle som leser dette til å gjøre akkurat det samme:).


Ha en fin høstdag! <3
2 kommentarer:

husetpålandet sa...

Dere har det så koselig :)Skikkelig hjemmekoselig har dere fått dere.

neri kunst sa...

takk Linda:)! Veldig artig å styre litt her hjemme spesielt nå på høsten:)