onsdag 26. desember 2012

Vårt juletre

Vi har feiret jul på Elverum med familie og kost oss veldig. Men treet pyntet vi før vi dro for det blir ikke julestemning uten det;). I år har jeg latt meg påvirke av andre bloggere og prøvd meg med å ha mindre rødt på treet. Men litt rødt må jeg ha som du ser på duken og noen få julekuler:).
Juletreet vårt i år ble veldig annerledes enn treet ifjor. Fjorårets tre kan du se her. Og hvis du nettopp klikket deg inn på sist års julebilder, så la du kanskje merke til at bildekvaliteten er bedre på dette blogginnlegget??? Det jeg prøver og hinte sterkt til her *ler* er at jeg har fått meg speilrefleks kamera til jul!!!! Har ønsket meg dette lenge og er så glad for det! Og spesielt nå som jeg begynte og blogge aktivt i november har det vært veldig frustrerende å "samarbeide" med et dårlig kamera. Dette har mannen min lagt svært godt merke til. Jeg har uffet meg hver eneste gang jeg har redigert bilder. Men luringen fikk meg til å tro jeg fikk noe helt annet, så jeg ble skikkelig overrasket:).
I mangel av en juletreduk som matchet treet så lånte jeg teppet til Sid. Han kom som vanlig med en gang og la seg rett ned. Det ser ut til at han trives med å ha senga si under et tre *hihi*.  Legg merke til hyssinglenken med ulike fargede "vimpler" til høyre på treet. Det er teip fra Søstrene Grene som er teipet på denne 2, 5 meter lang hyssingen. Jeg kaller de "juletreflaggene" mine;)
Mye av pynten på treet er kjøpt på en bruktbutikk.  Men hvis du ser på kulen nederst til høyre så er det en glasskule malt fra innsiden av. Hvert år i ca 20 år har mannen min og hans søsken fått disse fine kulene fra svigerforeldrene mine og han får de fortsatt så her mikser jeg tradisjon, brukte ting og trend. 
Disse snøstjernene lagde jeg av lufttørket leire i desember. Dette var etter inspirasjon fra  den flotte bloggen  Dynamisk salong. Innlegget om leiren kan du lese her. 
Til slutt må jeg bare vise dere den fine koppen som lå pakket inn i postkassen vår når vi kom hjem 1.juledag. Denne er fra et vennepar av oss. Så koselig med en kopp med sånne gode ord! Tusen takk Karina og Svend og ligeså:)! Koppen er fra Pias potter i Kongsberg og jeg ta meg en tur dit på nyåret for her var det mye fint:). Du finner henne på facebook som "Pias Potter" og hjemmesiden hennes finner du her. 


God romjul til deg og dine <3

1 kommentar:

Dynamisk Salong sa...

Oi, så GØY! Gratulerer masse masse med nytt kamera! Det var raus julegave må jeg si! Så gøy! Og lykke til med fotograferingen fremover. Selv er jeg skikkelig fersk på fotografering, men øvelse gjør jo mester som kjent - håper jeg i alle fall, hehe!