søndag 20. januar 2013

Pasteller i stuen del 2 :)

Som jeg nevnte i forrige blogginnlegg, "pasteller i stuen " , så ville jeg vise dere flere bilder fra stuen som jeg tok denne dagen. Så her kommer fortsettelsen:).

 For 1 uke siden bestilte jeg 2 puter fra nettbutikken Keisernes nye trær. Jeg stressa litt fordi jeg oppdaget at de hadde tilbud på puter først 2 timer før tilbudet gikk ut. Men jeg rakk det i siste liten :).

 
Halvannet døgn etterpå hentet jeg pakken. Snakker om kjapp levering! I esken lå det en liten hilsen til meg hvor de takket for handelen og håpet jeg ble fornøyd. Og prikken over i`en så hang det en liten pose med blå m&m`s med butikkens logo på. Det er sånne små ting som gjør det litt mer personlig og hyggelig slik at man får lyst å handle der igjen:). Så tusen takk for hyggelig handel til "Keiserne"!

Pasteller i sofaen...:)
  Denne forsiden på boligpluss er fra våren 2012 og den inspirerer meg like mye fremdeles. Jeg tror jeg har latt meg påvirke litt av fargene ;).

 Ønsker dere en rolig og koselig søndag :)!2 kommentarer:

Dynamisk Salong sa...

Hei igjen, Iren! Du, takk og takk for VIKTIG info inne hos meg. Har ikke vært klar over at folk ikke varsles om svarene jeg skriver på innleggene deres. Har forsøkt å undersøke litt her nå, og tror faktisk ikke det går an å stille inn på den måten, så da er det jo faktisk bare flaks at du har lest svarene mine. TAKK for at du tipset meg! Heretter skal det svares på folks egen bloggside. Du og du så fine pasteller du har i stua di om dagen da! Jeg liker skikkelig godt pasteller selv for tida og maler alt jeg kommer over i lysegul pastell for tida... knis! Har ellers ikke meldt meg inn i NIB ennå, men har planer! God torsdag til deg! Klem fra Beate

Seksti delt på Fem sa...

Deilig med litt pasteller nå som våren snart snart snart kommer! Det blir bra, tenker jeg! Sol og lys og pasteller. Mmmm....