tirsdag 8. januar 2013

Sid har fått seg ny strikkegenser :)

 Nå har vi hatt Sid i snart 2 år og vi har merket begge vinter sessonger at han blir lett forkjølet. Så denne vinteren så har vi snakket seriøst om å få en strikke genser til han. Men jeg og K er helt enige i at det skal være "bikkjekaldt" før vi tar den på han. Så det blir nok ingen sommerkjole på Sid for å si det sånn *ler*.

Ble han ikke fin:)?

 Etter å ha sett Wilma, hunden til Ida Susanne som har "sukkertøy for øyet" bloggen, i en veldig søt strikkegenser så kom det fortgang i sakene:)! Wilma og Sid er begge tibetanske spanieler.  Du kan se Wilma i ullgenseren sin i dette innlegget her:). 


Han ser litt morsom ut i genseren sin ;)

Bildene tok jeg her i vår egen hage hvor teak møblene våre står ute året rundt. De får en fin slitt gråtone av snø og regn så det funker fint:)!


Her er Sid i ferd med å skli litt ukontrollert nedover bakken *ler*. Men genseren er ingen hindring og gir han fri bevegelighet. Den har til og med refleks tråder to steder ;)!

 Det er svigerinnen min som har strikket genseren til Sid. Hun står bak nettbutikken Garntulla som du finner på epla.no.Ta deg gjerne en tur innom siden hennes! Hun strikker hva som helst i god kvalitetsull. Og hun kan også strikke på bestilling alt etter som hva du måtte ønske:). (Der finner du forresten meg og Sid  som noen av "ull modellene" *hihi*).

Ha en fin dag:)! Klem fra Iren:)

1 kommentar:

Dynamisk Salong sa...

Åh, den bikkja er rett og slett fullstendig til å spise opp! :-) Også så søt i den nye genseren. Så fin ny look du har fått på bloggen din forresten, - har har det jommen skjedd mye siden jeg besøkte deg sist. Fått knipset endel bilder med det nye kameraet også, forstår jeg? Så artig! Alltid koselig å titte innom hjemmet ditt! Stå på videre! Vi blogges! Godt nyttår fra Beate