torsdag 14. februar 2013

Lengter du etter at vinteren skal ta slutt? Ta våren inn i stua:)!

Jeg kjøpte meg Ranunkler for første gang nå lørdagen som var og ble så begeistret over hvor fine de var! Rett før jeg og K skulle spise en bedre middag sammen knipset jeg bilder av blomstene. Mannen min er den som lager sausen her i huset og mens han gjorde det tok jeg meg friheten til å dekke på til fire. I det han kommer ut fra kjøkkenet så sier han på bergens dialekten sin: "Hæ?!? Koffor har du dekket på til fiiiiire personer?!? D e jo bare oss to som skal spise?!?". Jeg: "ja, men det ser litt "skeivt" ut på bildet med kun to tallerkener. Det er til bloggen min veit du:)".  Han fortsatte med sausen mens han så lettere oppgitt bort på meg *hoho*.

  

Sausen er ferdig, tiden løper ut før bordet skal overfylles av mat. Jeg knipser bilder som en besatt paparazzi! K kommer ut i stuen med sausenebbet i hånden og potetene i den andre: 
"Kor skal vi ha maten da?". Og det var jo i grunn et godt spørsmål  *haha*! Så i hyrten og styrten så flyttet jeg alt inntil veggen på bordet for her var det ikke plass til noe annet enn pynten.

Hva med et lite tea-party med te kopper og en lampeskjerm som en del av bordpynten:)?

Siden kjæresten min ikke var helt fra seg av begeistring over min plasskrevende bordpynt så holder jeg av dette til en venninekveld i stedet tenker jeg *fniser*;).

Ranunkler i et stort Norgesglass :)

Det skal sies at blomstene døde fort *sukk* og jeg vil derfor anbefale deg å kjøpe de på Mestergrønn hvor jeg kjøpte de. Der har de fem dagers garanti på friske blomster. Holder de seg ikke friske i 5 dager så får du nye blomster.
Eller kjøp de på en blomsterbutikk du veit de har bra kvalitet:).

Ha en fin dag og pynt i vei selv om det tar litt plass (*smilelurt-blunkefjes-mens-jeg-ser-bort-på-mannen-min;) <3!

4 kommentarer:

http://www.ninasskatter.com/ sa...

NYDELIGE BILDER!

Nina sa...

Hi hi så morsomt :) Jeg får ofte samme spørsmål fra mannen min, når jeg ommøbelerer stua for å ta bilder til bloggen. Flotte bilder og kjempe fint pyntet!

Klemmer fra Nina
drømmevillaen.no

Kaspara sa...

Heisan Neri
He, he.... disse mennene våre skal oppleve mye, morsomt skrevet!
Nydelig bord og ranunkler er sååå fine, absolutt en av favorittblomstene mine.
Tusen takk for mange superkoselige kommentarer,
Fin kveld til deg!
Klem fra Kaspara

Hjem kjære hjem sa...

Flotte bilder!
Håper å se mere fra deg framover :)