fredag 22. mars 2013

Nymalt tallerkenhylle og en pakke fra Kaspara :O)

Takket være en titt på Lidyll`s kjempe koselige tallerkenhylle i forrige uke så fikk jeg dratt opp min egen hylle fra boden:O). Der har den ligget siden vi flyttet inn i rekkehuset vårt. Den har hengt på veggen i mitt barndomshjem og nå er den nymalt og henger her i vårt første hjem <3. Det er litt ekstra koselig med ting som følger èn videre i livet:O).Dagen etter at hyllen var ferdigmalt og hengt opp kom pakken fra Kaspara. I pakken lå sirkel-rankelen du ser på døren, to søte fugler og et kort som minner èn om å nyte livet:O). De små fargeklattene fra Kaspara og tallerkenhyllen skaper god stemning i kjøkkenkroken :O).


Sid syntes sirkelrankelen var LITT for spennende....
Men her har han blitt "strammet opp" av matmor og fått streng beskjed om å ligge unna (synes å se litt frustrasjon i de dådyr øya der *hihi*:O).

Fikk du med deg Boligpluss nr. 3 i år? Her var Kaspara`s spisestue på forsiden av bladet og inne i bladet kunne du blant annet finne en liten gjør-det-selv oppskrift på hvordan lage disse koselige "nyt-lappene":O).
Fugl nummer to henger her i trappeoppgangen sammen med den nye tevasen min :O).

Kunne du tenke deg å ta en titt på Kasparas lille nettbutikk så trykker du her :O).

God helg :O)!

3 kommentarer:

siri ore elle sa...

Så fint det ble med tallerkenhylla i spisekroken din! Liker så godt sånne hyller, kan jo ha alt mulig i de! Jeg har en hylle som ligner!
Fine ting du fikk i posten! Prikkeranken ble så fin på døra di!!
GOD PÅSKE!!
Klem Siri

Kaspara sa...

Heisan Neri
Tusen takk for koselig mail! Jeg trodde faktisk jeg hadde kommentert dette innlegget, men jeg ser jo nå at jeg ikke har det. Var innom i hyrten og styrten i går.
Så fint det ble med sirklene på døra og tenk at den også kan være en hundeleke, hi,hi, andvendelsesområder jeg ikke har tenkt på.
Koselig å se at ting er hengt opp også ble det veldig fint med tallerkenhylle på kjøkkenet. Jeg elsker tallerkenhyller og vi har totalt fire stykker oppe i huset men ingen har tallerkener i seg,he,he.
Her rigger vi i stand til mammas bursdagsselskap.
Måtte bare rase en tur innom mail-innboksen og bloggen.
Glad lørdag til deg og husbonden!
Klem fra Kaspara

Dynamisk Salong sa...

Hei, Iren! Takk for koselig hilsen i forbindelse med mitt innlegg om feiringen av salongspira! Jeg sitter her og sikler over denne tallerkenhylla di. Har hatt lyst på en sånn leeeenge, men ennå ikke kommet over en jeg har likt størrelsen på. Så, nå spørs det om ikke salongverten må til pers, - nok en gang, hehe! Håper du har hatt en fin påske. Liker utrolig godt "looken" på bloggen din nå forresten. Herlige farger! Klem fra Beate