søndag 25. november 2012

Hva har jeg i trappen?


Vi har et fuglebilde på veggen her i trappen vår:) Det er kunstneren Monica Halvorsen som har malt det. Hun er en lokal kunstner som holder til på Uldlageret, et kunstnerverksted i Vestfossen. Link til stedet finner du her. De har forresten juleutstilling denne helgen og neste for de av dere som bor i nærheten og får lyst til å ta en tur dit:)Jeg elsker fugler, og pasteller:) Men det skal sies at jeg er redd de hvis de flakser i stuen hjemme hos noen, eller hvis jeg kommer i en situasjon hvor jeg bør bære en fugl fordi den er i nød. Hadde et tilfelle her med en fugl som kræsjlandet i vinduet vårt og lå helt forkommen stakkars på trappen nedenfor. Jeg ringte mannen min midt(!) i arbeidstiden hans (heldigvis var det lunsj akkurat da) og fikk han til å komme hjem for å legge fuglen i en kasse med et teppe i *ler*. Gode mannen min var jo enig at det her var en god gjerning men han synes det er  rart jeg er redd de når de er så små og søte og jeg er jo helt enig;)


Her ser  du den lille vakre fuglen som lå forkommen på trappa vår. 
Men historien endte godt:) Etter den fikk kommet seg litt i esken så fløy den av sted:) Jeg skal jobbe med "redd for flaksing og fugleklør fobien min", for trenger de en reddningspatrulje så skal jeg gjøre mitt ytterst for å trå til;)!

Tilbake fra en liten avsporing med fuglehistorien *ler*.  Her ser du hva vi har i trappen vår:) Fuglehuset er fra price og kostet 60 kr. Det var hvitt så jeg "pimpet" det litt som du ser. Men jeg vurderer sterkt og "pimpe" det på nytt. Likte veldig godt hvordan bildet var utstilt på utstillingen så tror jeg må gjøre enda mer med detaljene rundt bildet, som ligner utstllingen, bare på" neri vis";) Tallerkenene er kjøpt på loppis.


Fuglebildet vårt slik det stod på utstillingen.
Digger den gamle stigen som gir en fin kontrast til det pastellfargede bildet og alle de andre søte tallerkenene og fuglehusene. Husene er "tapetsert" med ark fra kart som hadde de samme fargenyansene som i bildet. Veldig kult synes jeg! Bildet er hentet fra kunsterverkstedet uldlagerets egen facebook side som du finner her.
Hva har du i trappa di? Er det et sted du bare går opp og ned eller har du noe der som skaper stemning:)?

Ha en fin dag:) <3 ! 

2 kommentarer:

Duse Pasteller sa...

Hei du!
Takk for koselige ord hos meg, og velkommen som følger! Det er stas!:)
Koselig hjem du har - elsker tivolilampa!!:)
klem, Janni

Dynamisk Salong sa...

Wow, for et utrolig nydelig fuglebilde - også i så fin komposisjon med tallerkene og det søte fuglehuset. Artig satt sammen! Du har sansen! :-)