onsdag 14. november 2012

STUEN VÅR!
kosekroken:)

Lampen er fra hus&hage i Drammen som er en fantastisk butikk. Link til butikken finner du her. Denne lampen er vi veldig fornøyd med! Den gir god belysning i denne kroken spesielt nå i mørketiden. Også er det jo veldig praktisk at skjermene kan bøyes dit du måtte ønske å ha de.
Puten er hjemmestrikket av min dyktige svigerinne. Jeg liker å pynte med kopper og tallerkener, spesielt de som har en fargeklatt på seg:) Koppene på bildelisten er fra kremmerhuset. Vi fikk de i bryllupsgave i fjor når vi giftet oss.

Her i stuen koser vi oss mye! Men det skal sies at når vi flyttet inn her så var det innrøkt og grelle farger her. Så her i stuen har mannen min satt på veggplater og svigerforeldrene mine har malt til den store gullmedaljen! Før var stuen gul og fæl. Jeg må nesten legge ut "FØR" bilder her, må bare finne de frem først. Men nå er det blitt fint og lyst! Vi er begge glade i farger som du kan se på bildene under.


stuen:)


Vitrineskapet mangler føtter men de kommer etterhvert;)  Den gamle trekassa oppe på skapet bruker vi til tomflasker. Veldig greit siden vi har temmelig liten plass på kjøkkenet;)
Her har du koseknotten vår Sid og hans gode "venn" ;)

Hunden vår Sid la dessverre sin elsk på dette ullteppet:/ Jeg hadde ønsket meg det i lang tid så når vi kjøpte det lovte jeg og mannen min hverandre at det skulle IKKE bli senga til hunden vår! Men så kom teppet i hus og Sid ville bare sove på teppet dagen lang og "nektet" oss å ta det fra han. Så det ble altså senga hans (hrmpf:/!) Pleddet er kun lagt på sofaen til ære for min lille "photo shoot" men som du ser ble det ikke noe bilde uten at Sid måtte bli med, for INGEN(!!) får ta senga hans *ler*:)! Men det skal sies at vi virkelig unner han å sove på dette myke teppet:) Han har bare dyr smak, akkurat som sin mor;) Vi endte opp med denne løsningen i stuen vår etter en del ommøblering. Jeg liker definitivt  best å ha en vegg bak sofaen, men måtte gi meg. Det var for liten plass til alle andre møbler i stuen når vi hadde sofaen der vitrineskapet står. Så vi har sofaen foran stuevinduene våre og det gjør rommet mer funksjonelt slik at vi kan ha plass til to skap, samt spisestuen vår og tv benken (som jeg forøvrig ikke tenker å vise frem slik den er nå av visse estetiske grunner;). Er på utkikk etter et tv skap til flatskjermen vår men jeg må kanskje høre med snekkermannen min om han kan prøve å lage ett;)?

 
Strandbildet som er malt av farfar. Motivet er fra Jæren:) Er han ikke flink?:) (Stolt av kunstner farfaren min;)


 
Hjemmestrikket pute laget av svigerrinnen min Marita. Hun er på epla.no btw med veldig fine ting hun har strikket! Ugla hører hjemme i sofaen også:) Interiør ting med et snev av humor og gladfarger er gode ting å pynte med synes jeg:)!

Skapet er kjøpt på Marita brukthandel i Mjøndalen.
 Jeg tok en del nærbilder av tingene her inne og tror nesten jeg må ta det i et annet innlegg siden det ble en del bilder;) Neste gang har jeg lyst å vise dere fuglen i trappen vår og hva jeg har der:)!

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg kjempe glad:)!

Bær over med meg at en del bilder ikke har akkurat topp kvalitet! Har du noen gode tips til et godt, men ikke alt for dyrt speilrefleks kamera så bring it on;)! Men enn så lenge så blir det min "gamle" venn som får gi bilder til bloggen min:)!

Ha en fin dag:) <3 !


7 kommentarer:

Therese sa...

Så koselig dere har det! Fin blogg du har også, gleder meg til å lese og se mer! Hils Knut Harald!

melodyhair sa...

DETTE er drømmehjemme mitt! Fantastisk kombi av gammelt og nytt,fresht og søtt.IAM MOVING IN!
ps:hvor har du kjøpt lampa og den ugle puta??

neri kunst sa...

Takk dere to:))! Er så koselig med kommentarer til blogginnlegg så takktakk:))! Koselig du vil følge med videre på bloggen min Therese og jeg lover å følge din koselig scrappe blogg:)

Melodyhair: tusen takk! Større komplimang enn at noen har lyst å flytte inn DET(!) kan man ikke få så tusen takk du er god:))!

Lampen med tre "hoder" er kjøpt på hus&hage i drammen. LOve it!

Klem til begge fra Iren:))

neri kunst sa...

wups! Glemte å si hvor ugleputa er kjøpt: kremmerhuset:)! Tror den er der enda men kanskje ikke akkurat i denne fargen lengre men kanskje noe mer i de fargetonene du liker melodyhair. Sjekk nettbutikken deres f.eks?:)

Seksti delt på Fem sa...

Så koselig stue! Og duuuuuuuuhhh! Jeg visste ikke at det fantes sånne skjermer - altså ikke NYE sånne - det vil jeg ha! Hadde passet perfekt til ei lampe jeg har, nemlig. Trur eg...

Koselig blogg! Og takk for veldig koselig kommentar :)

Sukkertøy for øyet sa...

SUPER fin lampe ;)
Har den originale utgaven fra 50-tallet! Arvet etter besteforeldrene mine :)
..også sååå søt tibbe du har!!
Verdens beste hunderase -ler-
Har en jente tibbe på snart 3 år :)

TAKK for fine ord inne hos meg! Koselig :)

Sukkertøy for øyet sa...

Nå har jeg lagt meg til som følger av bloggen din btw ;)

Wilma så bildet av Sid -ler-
Hun er helt oppslukt av å se på tv & dataskjermen..Har aldri opplevd at en hund er så gira på å se på tv..
Hvor i landet bor dere forresten?

Klem Ida Susanne