onsdag 7. november 2012

Loppisskjermer og en lysekrone fra "postmann Pat";)

Linselusa Sid;)
 
 Vi kjøpte en Lisbeth Dahl Lysekrone her i januar.
  Den ble kjøpt via finn.no og vi møtte selgeren på en bensinstasjon i Lier. Han kom i en "postmann Pat "bil og idet han åpner bakdøren så ser jeg  DEN DIGRE(!!) esken hvor da altså lysekronen lå. Den fylte hele bagasjeplassen hans *ler*;)  Her er annonsebildet av lysekronen for de som er nysgjerrige på hvordan den ser ut uten skjermer. 

  Men vi kjøpte den som sagt på tross av dette og kom hjem med en lysekrone som var temmelig diger over det lille stuebordet vårt. Jeg vendte meg aldri helt til lysekronen. Det var ikke bare det at den var diger men den ga jo FLOMBELYSNING til en slalombakke (satt litt på spissen såklart men du skjønner poenget mitt;)
Så begynte jeg å snakke med mannen min om at jeg ville legge den på loftet eller på finn.no. Men her i høst så snudde synet mitt på lysekronen idet jeg begynte å samle på lampeskjermer fra loppemarkeder og forsøkte å sette disse på lysekronen. Det funket veldig bra og nå er lyset blitt mye koseligere og lampene stemmer overens med andre farger jeg har i rommet (skal legge ut bilder av resten av stuen i neste innlegg).


Her har du lysekronen med loppisskjermene som gjorde susen:)

Skapet til venstre på bildet er kjøpt på et loppemarked i høst. Før var det trefarget med turkise streker i firkantfeltene på skapdørene. Nå er det malt i fargen "bomull" og brukes til oppbevaring av mye nyttig rot som vi trenger i hverdagen. Det er helt topp at det ikke er glass i skapdørene for å si det sånn;) Jeg har kjøpt noen lysblå dørknotter som jeg vurderer å ha på dette skapet.Skal legge ut bilde når vi har bestemt oss for "knottevalg":)Jeg har lekt meg litt med å prøve og lage noen blogg logoer i det siste som du kanskje har lagt merke til på facebook siden min (neri kunst). Så her ble lysekronen ett av alternativene som du ser.


Ha en fin dag <3 :)!

6 kommentarer:

Minmill sa...

Det var godt du ombestemte deg og ikke tok vekk lysekronen. Jeg synes lysekroner er nydelige og denne varianten har jeg sett før hos en venninne av meg. Jeg liker den best uten lampeskjermer. Husk at du kan montere dimmer dersom lyset blir for sterkt.

neri kunst sa...

Hei Minmill:)! Tusen takk for koselig tilbakemelding:)! Det var godt å høre at du synes det var bra jeg beholdt den. Vi snakket om å montere dimmer til lampen i starten men så slo jeg det fra meg når jeg begynte å tenke på og legge den på loftet. Men nå som lampeskjermene kom på så hjalp det veldig så vi får se inn i mørketiden om vi skal vurdere en dimmer igjen:)) Jeg har også ei vennine som har samme lampe og hun har den uten skjermer og hos henne synes jeg den er knallfin over det lange spisestuebordet hennes:)Så forstår godt du liker den best sånn:) Men her hjemme så falt jeg altså ikke til ro med den uten skjermenene.

Flisan sa...

Ja veldig fin lysekrone! Fin blogg du har - la meg til som følger hos deg :-) så fint kjøkkenet ditt ble - lyst og lekkert!
God helg til deg - husk å nyte :-)

an-magritt sa...

Hei kjære deg.
Takk for så fine ord inne på bloggen min. :) Og så herlig at du nå turde å legge inn en bestilling på Instagrambilder. Det tar litt tid før du mottar bildene dine, hos meg tror jeg det tok nesten to uker faktisk, så ikke bli fortvilet eller bekymret om de ikke kommer med en gang. De skal jo trykket og passes og sendes langveisfra.

Ha en fin lørdag videre!
Klem fra An-Magritt

neri kunst sa...

Hei igjen Ann-Margritt:)! Tusen takk for at du forbereder meg på at det vil ta litt tid for ellers hadde jeg vel begynt å lure litt på hvor bildene ble av;)! Idag er feberen på besøk så da er det ikke annet å gjøre enn å ligge under teppet og lese andres blogg! Og midt i det hele så utbryter jeg til mannen min her: "Jeg har fått en kommentar på bloggen min fra ei som var med i norges vakreste hjem!!! haha! Men ble litt stolt her nå så det får du ta som et komplimang:)! Du er en inspirasjon! Ha en god helg videre ! Klem fra Iren:)

Dynamisk Salong sa...

Velkomme i bloggverden du og! En skikkelig fersking her også! Kun holdt på i 2 mnd jeg, men hjelp så artig, hva?! Så fint det ble med lampeskjermene! Jeg simpelt hen elsker lamper selv, og kan aldri få nok av de! Lykke til med videre blogging til deg! Hilsen fra Beate