tirsdag 11. desember 2012

Julegaver pakket inn med farger, sløyfer og en lapp med kart på:)

 Det er ikke så mye som skal til for å gjøre en gave litt ekstra koselig. I år pakker jeg inn de fleste  gavene med fargerikt papir fra Søstrene Grene.Den grønne pakken fikk et sløyfebånd mens de andre har vanlige gavebånd.
Jeg er veldig for å gjøre julen til mer kos og mindre mas. Derfor er det viktig at selve innpakningen går kjapt unna. Jeg har alltid gråpapir liggende i tilfelle jeg skulle gå tom for annet papir. Med litt hyssing i en farge man liker eller vanlig gavetråd så blir det lett fint det òg:).  Og har man ikke tid så gjør det jo ingenting å pakke inn gavene i gaveposen man fikk på H&M eller en annen butikk:).


Her ser du "til og fra" lappene jeg bruker. Er de ikke stilige:)?! 
 Disse fant jeg på juleutstillingen på Uldlageret i Vestfossen. De er laget av Monica Halvorsen som er kunstneren som malte fuglebildet vårt som du kan se her.Hun har som du ser klippet ut hjerte former fra forskjellige kart og laminert de. Bak står det til og fra, veldig morsom idé! Jeg får veldig lyst på en lamineringsmaskin og prøve meg på noe lignende!
De to pakkene på stolen skal få lov å bli liggende og pynte stuen til de skal gis bort:).  Jeg har også tenkt å pakke inn tomme esker i samme papir og henge de i en snor ved fuglebildet vårt som pynt nå i julen. Fikk idèen fra bloggen "sukkertøy for øyet". Den bloggen burde du virkelig besøke hvis du er glad i farger :)!

Hva pakker du gavene dine inn i nå i år? 

Ha en fin dag! Klem fra Iren :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Herlige pakker :-) , til og fra-lappene var kjempefestlige!

Legger meg som følger jeg :-) var så mye farger og fint interiør som jeg liker!

Mvh Anita

gult hus i svingen sa...

Virkelig flotte de pakkene dine:>) En lamineringsmaskin koster ikke all verden, så det kan du kjøpe i julegave til deg selv;) De gavelappene er bare genialt fine:) takk for alle de hyggelige kommentarene du legger igjen hos meg:)
klem fra Trine:)