mandag 11. mars 2013

Kjøkkenkroken og nye loppisfunn :O)

I dag tenkte jeg å vise dere den lille kjøkkenkroken vår og noen nye små loppeskatter som ble med meg hjem fra Marita brukthandel i Mjøndalen på lørdagen.
 Hvis du legger merke til den grå dingsen som stikker ut nederst til høyre på bildet så er det altså litt av komfyren vår du ser. Så da skjønner du at her er det trangt MEN koselig :O). Vi spiser faktisk middag her titt og ofte. Veldig greit at bordet har klaff og vi bare vipper det ned når det ikke er i bruk. Kjøpt på Ikea for de som måtte lure på det:).
 Her er noen av loppeskattene som ble med meg hjem på lørdag. Sukkerskålen har jeg fått fra moren min. Hva synes du om de duse grønne pastellfargede koppene, er de ikke fine:)?
Pasteller <3
 De to små vasene hadde egentlig en kork med et rør som stakk ut. De var nok ment til å være dressing/oljekrukker. Jeg er på stadig utkikk etter ulike fat til tekopper siden jeg har tenkt å henge lere opp på veggen ved siden av fuglebildet mitt i trappen. Den store vasen er en oppbevaringskrukke jeg fant i brukthandelen.

Sid har det fint om dagen. Slapper av som du ser og nyter livet *hihi* <3 :O).

Ha en fin dag :O)!
5 kommentarer:

Sukkertøy for øyet sa...

Jeg digger hvordan dere har "bygd" inn kjøkkenbordet/stolene!
Lurt med skap over liksom :)

Og Sid da.. Må le av stillingen!
Akkurat sånn Wilma elsker å ligge også!!
Merkelig at det er sååå digg liksom -ler-

SØT :)

Siri Ore Elle sa...

Hei på deg!
Kjempekoselig hos deg! Fine bilder! Likte stolene så godt! Så fine!
Søt liten hund også!! Vi har også hund, litt større og nok ikke så yndig...Men verdens snilleste!!
Fin dag til deg!
Klem Siri

Kaspara sa...

Hei Neri
God morgen på en lørdag! Så utrolig koselig kjøkkenkrok! Koppene med den nydelige grønntoner er lekre, også synes jeg den grønntonen er nydelig mot litt oransje som det er i den superfine sukkerskålen.
Det er så koselig med panel på veggen, og de røffe trekassene oppe på skapet.
Nå skal jeg lage god frokost og etterpå blir det kokkelering hele dagen. Vi skal ha gjester i kveld og det står tapas på menyen.
Gøy med trekant/sirkel-forskning!
Jeg har alltid likt rundinger og prikker, men jammen meg har jeg blitt fascinert av trekanter som er mye brukt som dekor for tiden på interiørfronten også. Hva tyder det på ? Kanskje jeg er en splittet person, hi,hi!
Ha en strålende dag, Neri!
Klemmer fra Kaspara

innendørs sa...

Å, for en herlig kjøkkenkrok, og så perfekt med de trekassene oppå skapa! Elsker kontrasten mellom pastell og gammelt tre!!:)Og elsker Pinterest også! La meg til som følger av deg der inne (også;), heter Ida Dahl. Gleder meg til å kikke mer på både bloggen din og pinterestboardene dine! Fineste mandagen til deg:)

innendørs sa...

Se om du får til pinterestbutton med denne linken:
http://www.bloggersentral.com/2012/11/pinterest-pin-it-button-on-image-hover.html

Prøvd meg på den nå, en knapp som dukker opp på bildet når du holder musen over:)sjekk ut om du liker det om du vil:)