mandag 4. mars 2013

NIB utfordring: Jenteparty!

Bildet under er et av bidragene mine til NIB`s utfordring denne måneden "jenteparty":). Jeg kjøpte blomstene på lørdag og leste månedens utfordring på NIB samme dagen.  Foreldrene mine kom på middag i går så da pyntet jeg rett og slett til en jentefest i stedet for en vanlig familie dinner *er blitt en skikkelig interiørgeek, haha*.  Så når alle var satt seg til bords utbrøt faren min: "jeg heter Karina!" (han havnet på plassen hennes *det ble liiitt komiskt, hoho:)*).


Klesklypene har jeg brukt som bordkort til hvert enkelt glass. Da er det lett for gjestene å holde styr på hvem som eier glasset. Disse er enkle og kjappe å lage!

Tallerkenene er fra Pip studio. Jeg har brukt to forskjellige farger på middagstallerkenene.Bestikket har jeg ogå mikset: litt fra hverdagsbestikket og litt fra hardangerbestikket.

Slik lager du "bordkortene": Alt du trenger er klesklyper, washi tape (Søstrene Grene), saks og vannfast tusj. Teipen har ikke så godt lim så jeg brukte en vanlig limstift og limte på klypen før jeg satte teipen på. Klipp kantene av teipen som stikker ut på siden, skriv navnet til vennine dine på klypene og vips så har du et hjemmelaget bordkort.
Et laminert pin up kort gjør seg som pynt på Norgesglasset når det er duket til jentefest:)!
Disse er kjøpt fra Monica Halvorsen som også laget til og fra lappene jeg brukte på julegavene. Innlegget om akkurat det kan du se her. Har du en lamineringsmaskin så bruk det du måtte komme over av ting du kunne tenke deg å ha som dekor til hverdags eller fest. Jeg har fortsatt store planer om å skaffe meg en lamineringsmaskin:).


 Blusen er kjøpt nylig på Bik Bok for de som måtte lure på det:).

I og med at jeg for første gang i mitt liv har dekorert til en jentefest en god stund før festen i det hele tatt skal holdes, så tok jeg bilde av hvert enkelt glass med bordkort med mobilen min. Så når festen står får tur så sender jeg jentene en mms invitasjon til festen med bilde av plassen deres med navnet deres på:).

Da er det duket for jenteparty, skål:)!

For å se de andre bidragene til NIB`s mars utfordring klikker du her:).
 
15 kommentarer:

http://deco4life.blogspot.com sa...

Beautiful party table ! Love the colours you put on it ! And the accessories, dishes, everything is a dream ! Thanks for the wonderful inspiration ! Hug, Barbara

Siri Ore Elle sa...

Hei der!
Så koselig dekket!! Fine fager, får lyst til å sette meg ned ved dette bordet!!
Siri

Karina sa...

Tenk, så heldig jeg er som snart får sitte ved det nydelige bordet og feire deg! Utrolig inspirerende bord og man får en god-feeling. Så dette lover bra for jenteparty!

Artig at pappa'n din fikk min plass da;)

Karina sa...

Og jeg er helt enig med deg, -ranunkler er nydelige!

Nina sa...

Herlig bidrag til jenteparty dette her :) Lekre farger og masse flotte blomster. Kan tenke meg det ble latter når faren din ble hetende Karina ja ;) He he. Jeg er også med på utfordringen hos NIB

Klemmer fra Nina
drømmevillaen.no

Barbros lille atelier sa...

Så koselig du har dekket! Nydelige farger og flott servise! Kjempefint!

Lite hi sa...

Kjempefint ! :) Nydelige farger og blomster! :)

Dynamisk Salong sa...

Hei, Iren! Så koselig hilsen inne hos meg. Så godt å bli lagt merke til når en er tilbake, hehe! Skikkelig hyggelig. Skal si du er blitt skikkelig aktiv og avansert på bloggfronten den siste tida. Heia deg! Føler du at du begynner å få dreisen på det nye kameraet? Ser i alle fall sånn ut på bildene :-) Liker skikkelig godt de nydelige pastellfargene på spisestuestolene dine. Gjør seg godt i stua di. For ikke å snakke om pin-up kortet på blomstervasen. Lo godt når jeg så det! Lykke til i utfordringen, bloggsøster! Klem fra Beate

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Koselig, fresht og fargerikt bidrag :)

Vibba sa...

Lekkert, lekkert, lekkert! Elsker fargesammensetningen og blir glad av bildene :-)

Klem fra Vibba

ReVinyl sa...

Kjempefint!

malla sa...

Så nydelig dekket;)

-malla-

Gledene i livet sa...

Herlig borddekking :)Det er bare så fint det Pip-serviset!

Silje/whippetliv sa...

Så herlig og fargerikt :D ble glad av å se på borddekkingen!
Ranunkler er så lekkert!

Takk for fin kommentar hos meg - blir så glad : )

Ha en fiiiin dag,
hilsen Silje : ))

Kaspara sa...

Hei Neri
Jeg elsker jenteparty-bildene dine, for er herlig bord! Likte disse klesklype-bordkortene dine og pin up dame på vase.
Måtte le av faren dins kommentar. Tipper hele selskapet fikk en god latter.
Masse lykke til i konkurransen, jeg heier på deg.
Fikk veldig lyst på ranunkler på bordet her nå kjente jeg og du hadde handlet min favorittfarge på disse.
Når det gjelder den oransje asjetten du spurte om, er det er bruktfunn. Jeg fant fire slike på bruktbutikken Slappen i Sandefjord akkurat etter Fargerike i fjor hadde kåret tangerrine som årets farge og tenkte ; der har vi den! Jeg simpelthen elsker disse fire asjettene som skaper så mye liv og løfter alt dom er rundt seg.
Glad helg til deg, Neri! Kan jo ikke kalle deg noe annet nå!
KLemmer fra Kaspara