onsdag 20. april 2011

Bryllupsavsløringer!

Buketten min skal bestå av roser

Her kommer noen små avsløringer om småting vi har forberedt til bryllupet. Jeg kan bare fortelle bittelitt selvfølgelig for brylluper skal være litt hemmelighetsfulle for å skape forventinger. Jeg er så heldig som har en super vennine som er blomsterdekoratør og skal lage brudebukett, dekorere kirken og bordpynten i bryllupet. Hun er kjempe flink så jeg gleder meg veldig til å se resultatet!

Forretten kommer til å smake av kjæresten min sin hjemby Bergen, nemlig fiskesuppe. Vi tror bergenserne kommer til å bli meget fornøyde;)
Vi skal ha cupcake bryllupskake fordelt på 4 eller 5 "etasjer". Bildet er hentet fra bloggen "passion for baking" som du kan se ved å trykke her.

I Kirken skal ei vennine av meg og en kompis av min tilkommende mann synge to nydelige sanger. Sangen som er "vår" kan jeg ikke avsløre nå dessverre. Men den andre sangen skal du få høre her :

 

Det meste av programmet i vielsen og på festen er på plass og vi tror dette kommer til å bli en veldig fin og koselig dag som vi vil huske for alltid! Nå er det kun 4 uker og 3 dager til vi gifter oss ! 
Vi gleder oss masse :)!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, 4 uker og 3 dager er jo veldig snart! Spennendee, det ser veldig bra ut så langt!:) <3

neri kunst sa...

Heidu! Nå kom jeg på hvem Ophelia er (men det sier jeg ikke her såklart, hehe;). Ja, det er KJEMPE spennende!! Bryllupsnervene kommer og går men jeg tror det blir KNALLBRA :D!!